Sliter du med et stort depositum?

Å skaffe seg en leilighet er en stor begivenhet for alle, men det kan faktisk føre til utfordringer hvis man planlegger å leie fremfor å kjøpe.

Å leie en leilighet er noe de aller fleste har gjort en eller annen gang i livet, med med stadig høyere utleiepriser blir også depositumene høyere, og de kan faktisk bli så store at det blir problematisk for leietakerne.

Store deopositum

depositumslån
Som de fleste er klar over er man som regel nødt til å betale et depositum når man skal leie seg en leilighet. Dette er en sikkerhet for utleier, men pengene står på en konto som krever tillatelse fra både utleier og leier for å administreres. Normalt er slike depositum på 2 til 3 ganger husleien, og hvis man f.eks. betaler 10-12.000 kroner i leie, noe som slettes ikke er uvanlig, sier det seg selv at depositumet kan blir meget høyt og faktisk en hindring som kan sørge for at du mister drømmeleiligheten.

Lån penger til depositum

Løsningen på denne utfordringen, for det finnes faktisk bare utfordringer og ingen problemer, er å ta opp et såkalt depositumslån. Følger du linken kan du søke om et slikt lån i full fart og få pengene på kontoen din i løpet av noen få dager.

Dette er i praksis et forbrukslån som du kan bruke til akkurat det du vil, og fordelen med et slikt lån er som sagt at det går raskt å både søke og få pengene utbetalt. Pengene setter du rett på depositumskontoen, og de kan da stå der og rente seg helt til du avslutter leieforholdet. I mellomtiden har du forhåpentligvis betalt ned lånet, slik at du nå faktisk kan sitte med en aldri så liten egenkapital!

Ikke la det digre depositumet ødelegge drømmen om leiligheten for deg – søk om depositumslånet nå og ha det i bakhånd til når det rette tilbudet dukker opp.