Problemer med kredittkortet?

Vi er mange som eier et kredittkort, men det er også mange som absolutt ikke burde eid et slikt kort. Jeg sikter her til de som bruker penger som fulle sjømenn uten tanke på at det man bruke faktisk er lånte penger som skal betales tilbake!

Har du havnet i kredittknipa har du en ting å gjøre; kom deg ut av den så fort som overholdet mulig. Blir du først sittende fast der har du lang tid med dårlig økonomi foran deg.

Refinansier!

refinansiering
Som de aller fleste vet så er rentene på kredittkort nokså høye, og det blir derfor kostbart å betale på hvis man har tenkt å nedbetale det man har lånt over tid. Det er derfor av største viktighet at man får kvittet seg med denne gjelden så fort som overhodet mulig, og deretter klipper kortet i to hvis man ikke makter å forholde seg normalt til kreditt.

Ved å gjennomføre en refinansiering uten sikkerhet tar du opp et nytt lån for å betale ned kredittkortgjelden, og målet med dette er selvsagt at du skal få bedre betingelser i form av lavere renter. Har du ikke muligheten til å gjøre dette gjennom din vanlige bank kan du benytte deg av et ordinært forbrukslån. Heller ikke dette har de laveste rentene på markedet, men den er i alle fall betydelig lavere enn på kredittkortet.

Med å ta opp et slikt lån kan du kvitte deg med kredittgjelde og bestemme deg for en planlagt nedbetaling over et gitt tidsrom. Slike lån har lang løpetid, så her kan du tilpasse nedbetalingen til din personlige økonomi – målet må uansett være å kvitte seg med alle slike lån så fort som mulig.