Finansportal

Her på nettstedet liker vi å komme med gode råd og tips til våre lesere, og jammen kom vi ikke over en god side i dag som fortjener litt ekstra oppmerksomhet!

Det finnes utallige nettsider som reklamerer for forbrukslån og kredittkort, og slik vil det naturligvis være – men det er ikke alle som har den samme gode standarden som denne siden.

ToppFinans.com

Toppfinans
Siden det er snakk om heter så meget som ToppFinans.com og den kan du besøke ved å klikke på denne linken. Her får du en solid oversikt over viktige temaer innenfor det som går på finansiering, refinansiering og forbruk. Innholdet tekstmessig er skrevet på en slik måte at alle kan forstå det, og dette er et av de viktigste punktene med sider som dette som i utgangspunktet har innhold som kan være komplisert.

Her finner vi enkle og lettforståelige oversikter som gir oss et kjapt innblikk i de forskjellige forbrukslånene og kredittkortene som tilbys på det norske markedet. I tillegg får vi også endel annen informasjon om blant annet refinansiering og smålån.

Omtaler av produkter

I menyen til venstre får man også en rekke omtaler av det forskjellige låne- og kredittproduktene som leserne kan søke på. I hver av omtalene får man svake og sterke sider det aktuelle produktet, samt at man får en klargjøring av hvilke betingelser som gjelder.

Sidene er også fulle av gode råd og tips, og hvis man for eksempel lurer på hva refinansiering er finner man fyldig og god informasjon om det på den aktuelle siden. Det er rett og slett et godt stykke arbeid som er lagt ned der, og det anbefales at man legger turen innom der hvis man har behov for tjenester som dette.